top of page
logo Umbralia - empresa patologies de la fusta

93 433 52 33

cat    I

Tractaments fusta Barcelona

Empresa especialista en tractaments de bigues de fusta

Som especialistes en el tractament de bigues de fusta

Som una empresa especialista en tractaments per eliminar les plagues de la fusta i garantir el bon manteniment i durabilitat. La fusta és un element que forma part de la natura i que trobem en gran quantitat. Des de que es van començar a construir les primeres edificacions, la fusta ha estat considerada com un element bàsic i l'home sempre ha tractat d'una manera o altre d'aprofitar al màxim les seves propietats i conservar-la el millor possible. Probablement es tracta de la matèria prima renovable més utilitzada a gran escala i és difícil trobar un període de la humanitat on el seu aprofitament no hi sigui present. 

Les seves propietats físiques, capacitat als esforços mecànics i sobretot, una excel·lent relació entre el seu baix pes i un bon comportament estructural, fa que aquest noble material  sigui un dels més habituals a la història de la construcció.
 
No obstant això, al tractar-se d'un element natural d'origen vegetal la fusta pot patir danys degut a agents abiòtics com ara el medi ambient, l'exposició a les inclemències meteorològiques, el foc, etc) i també altres danys causats per agents biòtics com són els insectes xilòfags, els fongs o els bacteris.
 
Umbralia som una empresa especialista en combatre les plagues de la fusta amb més de 20 anys d’experiència. Els nostres tècnics són els professionals que realitzen les feines d’inspecció, avaluació i tractaments protectors de bigues i estructures de fusta. Treballem de la mà dels altres agents que intervenen en l’edificació:  clients particulars, promotors, constructors, arquitectes i arquitectes tècnics,...i disposem de la formació i les eines necessàries per executar aquesta tipologia de treballs amb el màxim rigor i garantia deficàcia, qualitat i seguretat. Tot i que estem situats a Barcelona, el servei de tractaments de fusta l'oferim a tot el territori català.
 

Els nostres serveis per combatre les plagues de la fusta

A Umbralia oferim diversos serveis pel que fa a la inspecció, avaluació de patologies i protecció dels elements de fusta estructural tant al interior com al exterior dels edificis. Dins d'aquests serveis destaquem els següents: 

 • Realitzem inspeccions i diagnòstics de les bigues i estructures de fusta amb la finalitat conèixer l’estat real en que es troba la fusta, determinar el tipus de plaga que l'està afectant i l'abast d'aquesta d’afectació, detectar danys estructurals i poder establir amb les conclusions les actuacions correctores i/o tractaments adients. Aquest servei inspecció de bigues i estudi estructural de la fusta és molt apreciat per als professionals de la construcció i és molt útil en les fases prèvies en els projectes de rehabilitació. També sol ser un servei molt demandat per als clients que estan decidint si comprar un immoble o no i volen conèixer l'estat real de l'estructura, sense dubte l'element més important de l'edifici.
                                                                          

 • Realitzem tot tipus de tractaments preventius i curatius contra el corc de la fusta i tractaments per eliminar els tèrmits amb la finalitat de garantir el correcte manteniment i durabilitat de la fusta. Tots els tractaments que realitzem tenen garantia certificada d'acord al que estableix el Codi Tècnic de l'Edificació i les normatives vigents. Tot i que estem a Barcelona ciutat oferim els nostres tractaments de fusta a Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida i puntualment quan les característiques de la intervenció ho permeten a la resta de l’estat espanyol.
   

 • A Umbralia també disposem d’un departament especialitzat en la rehabilitació i restauració d’edificis i donem solució a tot tipus de reparacions, reforços i consolidacions que sigui necessari realitzar en elements estructurals de fusta.
   

 • També realitzem els treballs previs que sovint són necessaris per preparar la fusta abans de rebre els tractaments com ara escatat manual, decapat i sorrejat de biguesamb partícules micronitzades, etc. Aquests treballs tenen són imprescindibles per deixar la fusta lliure de pintures, vernissos o altres revestiments i poder garantir el tractament contra xilòfags.
   

 • Per últim també apliquem els acabats decoratius propis de la fusta com ara dels lassurs a porus obert, envernissats, acabats amb olis, ceres, etc.

A Umbralia ens avalen molts anys dedicats a la protecció i manteniment de les estructures de fusta dels nostres edificis. Som una empresa inscrita al Departament de Sanitat Pública de la Generalitat de Catalunya (ROESP B-0139-SA) i disposem de totes les pòlisses de responsabilitat civil i assegurances obligatòries per realitzar els tractaments amb total garantia de seguretat.

 

El nostre equip humà està format entre d'altres per un equip de biòlegs especialitzats en el camp de les patologies de la fusta, un arquitecte tècnic, responsables tècnics i aplicadors amb tota la formació i requisits corresponents al TP8 segons el RD 830/2012. 

Sol·liciti  pressupost o informació sense cap compromís a través del formulari de contacte,
al correu electrònic umbralia@umbralia.com o truca'ns directament al 93 433 52 33 

Serveis

Contacte

tel. 93 433 52 33

Legal

horari:  dilluns a divendres

08:00 a 20:00 h

C/ Niça, 3  local bxos.

08024 Barcelona

logo empresa plagues fusta Barcelona

© Umbral de Tolerancia, SL. N.I.F  B63053060  · Experts en control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  

bottom of page