top of page

93 433 52 33

cat    I

decapats3-portada_edited_edited.jpg

Neteja, sorrejats i acabats decoratius en bigues de fusta

Treballs previs abans de realitzar els tractaments:

 

 

A Umbralia a més dels tractaments anti-xilòfags també oferim els treballs previs que sovint són necessaris per preparar la fusta i també els acabats decoratius posteriors.  

- Quan realitzem un tractament contra corcs (especialment corcs petits i lictids) és imprescindible que la superfície de la fusta estigui lliure de pintures, vernissos o qualsevol altre revestiment que eviti o dificulti la correcta absorció del producte protector.

 

- En aquests casos cal escatar la fusta prèviament. Depenent del tipus de pintura o revestiment aquests treballs es poden fer de forma manual, amb petita maquinària portàtil, amb aplicació de productes decapants o bé amb projecció de partícules micronitzades (sorrejats de bigues de fusta).

 

- En funció del sistema utilitzat per netejar les bigues de fusta pdrem obtenir diferents acabats estètics, uns de més fins i d’altres més rústics o funcionals. El nostre equip tècnic l'assessorarà sobre quina és la millor manera de netejar les bigues i estructures de fusta.

 

 

 

Acabats decoratius de la fusta:

 

- A Umbralia també oferim els acabats decoratius propis de la la fusta com són els vernissos, aplicació de lassurs a porus oberts, olis, ceres, etc.  Amb aquestes tècniques aconseguim recuperar i fer lluir la imatge pròpia de la fusta, un material noble molt valorat en l’àmbit arquitectònic i inmobiliari.

 

 

Sol·liciti  pressupost o informació sense cap compromís a través del formulari de contacte,
al correu electrònic umbralia@umbralia.com o truca'ns directament al 93 433 52 33 

Serveis

Contacte

tel. 93 433 52 33

horari:  dilluns a divendres

08:00 a 20:00 h

C/ Niça, 3  local bxos.

08024 Barcelona

Legal

© Umbral de Tolerancia, SL. N.I.F  B63053060  · Experts en control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  

bottom of page