top of page

C/ Niça, 3-5 local  08024 Barcelona

93 433 52 33

empresa control plagues Barcelona

CONTROL  INTEGRAL DE PLAGUES URBANES

DEPARTAMENT DE

català   I

  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
Dispositius per espantar coloms

Control d'Aus Urbanes

A la ciutat i a l’entorn urbà conviuen diferents espècies avícoles entre les quals destaquen els coloms comuns (columba livia)  i les gavines (larus argentatus), tot i que també trobem altres espècies com les cotorres, pardals o merles per exemple.  Quan el nombre d’individus s’excedeix esdevenen unes de les plagues més freqüents  i molestes per a les persones.

 

La presència d’aquestes aus provoca danys importants als edificis i grans prejudicis econòmics a conseqüència dels d’excrements, brutícia i restes orgàniques que generen. A més cal tenir present que la presència continuada dels ocells als nostres edificis també pot esdevenir un greu problema de salubritat, doncs sovint són portadors de malalties que es transmeten per via respiratòria, àcars, paparres i altres plagues que poden causar picadures o al·lèrgies a les persones i animals de companyia.

A Umbralia disposem d'un ampli ventall de dispositius físics per impedir que els ocells s’instal·lin als edificis. Els nostres dispositius estan fabricats en materials de primera qualitat que els confereixen gran durabilitat i resistència a la intempèrie, són de caràcter no agressiu i la seva eficàcia ha estat àmpliament contrastada. Per això podem garantir al 100% els espais protegits.

Donat que aquests tipus de dispositius sovint han de ser instal·lats en zones de difícil accés, podem oferir un servei integral realitzat per operaris qualificats i amb àmplia experiència en el control d’aus i treballs en alçada. Els treballs sempre són executats seguint rigorosament la normativa vigent i sota direcció tècnica reconeguda per la Direcció General de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya.

Serveis:

 

  • Eliminem la presencia de coloms, gavines i qualsevol espècia d'au urbana dels nostres edificis i instal·lacions. 

 

  • Instal·lació de dispositius d'exclusió per impedir la presència de coloms, gavines, pardals, estornells, etc. en els edificis i instal·lacions.
 
  • Instal·lació de punxes d'acer inoxidable, sistema de cable tensat, dispositius òptics, etc.
 
  • Tancament d'espais, patis, celoberts, etc. amb xarxes de polietilè i mallats metàl·lics.
 
  • Sistemes electrostàtics 
 
  • Consultoria tècnica, estudis de població, cens, captures controlades.
 
  • Neteja i desinfecció de colomars i altres espais.

Sol·liciti inspecció i pressupost gratuïts a través del formulari de contacte, a umbralia@umbralia.com o trucant-nos al 93 433 52 33

SERVEIS:

Especialistes en el Control Integral de Plagues Urbanes. Desinsectació i desratització, control d'aus i tractaments contra insectes xilòfags de la fusta. 

ON ESTEM:

C/ Niça, 3-5 local  

08024 Barcelona

93 433 52 33  

20è aniversari.png

© Umbral de Tolerancia, SL.  B63053060  · Departament de control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  ·  Avís Legal

bottom of page