top of page

C/ Niça, 3-5 local  08024 Barcelona

93 433 52 33

CONTROL  INTEGRAL DE PLAGUES URBANES

DEPARTAMENT DE

català   I

  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
NOTICIES
SERVEIS

Sistema Electrostàtic

A Umbralia som experts en la instal·lació de sistemes per al control d'aus mitjançant cablejat electrostàtic. El sistema electrostàtic ofereix la màxima discreció i efectivitat davant totes les espècies d'aus, per a qualsevol nivell de pressió i en totes les situacions possibles. Es tracta d'un sistema molt versàtil i de gran durabilitat.

 

El sistema està format per un generador d'impulsos elèctrics al que es connecta un complex circuit de connectors d'acer inox AISI316 o altres materials en funció dels requerimets (conductes d'acer, bandes autoahdeshives amb connectors d'alumini, etc. ) Quan les aus intenten posar-se reben una una petita i absolutament inofensiva descàrrega electrostàtica que les desconcerta i les condiciona per a que no s'acostin més, modificant les pautes d'anidament i ocupació en aquest espais. Aquests disposiitus permeten protegir  qualsevol configuració arquitectònica. És un sistema molt discret que pràcticament passa desapercebut per a l'ull humà i la seva instal·lació és molt freqüent en edificis i monuments on és necessari mantenir l'estètica que poden alterar els altres sistemes de control d'aus.

 

Sol·liciti inspecció i pressupost gratuïts a través del formulari de contacte, a umbralia@umbralia.com o trucant-nos al 93 433 52 33

SERVEIS:

Especialistes en el Control Integral de Plagues Urbanes. Desinsectació i desratització, control d'aus i tractaments contra insectes xilòfags de la fusta. 

ON ESTEM:

C/ Niça, 3-5 local  

08024 Barcelona

93 433 52 33  

20è aniversari.png

© Umbral de Tolerancia, SL.  B63053060  · Departament de control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  ·  Avís Legal

bottom of page