top of page

C/ Niça, 3-5 local  08024 Barcelona

93 433 52 33

CONTROL  INTEGRAL DE PLAGUES URBANES

DEPARTAMENT DE

català   I

NOTICIES
SERVEIS

Consultoria Tècnica

A Umbralia disposem des de fa 15 anys d'un servei de consultoria tècnica a tota la península i arreu d'Europa per a ls professionals de l'arquitectura, restauració i conservació de patrimoni. Aquest servei ofereix tot tipus d'assessorament, consultoria, direcció tècnica i supervisió en control d'aus.

 

El departament té com a objectiu donar suport tècnic en l'elaboració i execucció de projectes de control d'aus a través d'un equip de professionals especialistes, aixó com solucionar problemes d'aus allí on ja s'han instal·lat sistemes i no han tingut èxit.

 

La realització d'un estudi o cens poblacional permet conèixer en profunditat l'abast de la problemàtica i els millors mètodes de control i el seu cost. Es tracta de la primera consultoria de control d'aus que es va inagurar a Europa.

Sol·liciti inspecció i pressupost gratuïts a través del formulari de contacte, a umbralia@umbralia.com o trucant-nos al 93 433 52 33

SERVEIS:

Especialistes en el Control Integral de Plagues Urbanes. Desinsectació i desratització, control d'aus i tractaments contra insectes xilòfags de la fusta. 

ON ESTEM:

C/ Niça, 3-5 local  

08024 Barcelona

93 433 52 33  

20è aniversari.png

© Umbral de Tolerancia, SL.  B63053060  · Departament de control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  ·  Avís Legal

bottom of page