top of page

C/ Niça, 3-5 local  08024 Barcelona

93 433 52 33

CONTROL  INTEGRAL DE PLAGUES URBANES

DEPARTAMENT DE

català   I

  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
NOTICIES
SERVEIS

Serveis de Neteja

​Els espais ocupats pels coloms per a pernoctar i fer els nius poden arribar a acumular una quantitat molt gran de brutícia, excrements, restes biològiques, ocells morts, etc. Sovint aquestes aus són portadores de malalties que es transmeten per via respiratòria, algunes d’elles molt greus com la salmonel·losi, la toxoplasmosi i diferents tipus de pneumònies. També acostumen a ser portadores d’àcars, garrapates i altres plagues que poden provocar picadures o al•lèrgies a persones i animals de companyia.

Umbralia  ofereix el servei de neteja i desinfecció integral d’aquests espais amb personal qualificat i totes les mesures de protecció i equips de treball personal requerits per a realitzar aquest tipus de treball.

Sol·liciti inspecció i pressupost gratuïts a través del formulari de contacte, a umbralia@umbralia.com o trucant-nos al 93 433 52 33

SERVEIS:

Especialistes en el Control Integral de Plagues Urbanes. Desinsectació i desratització, control d'aus i tractaments contra insectes xilòfags de la fusta. 

ON ESTEM:

C/ Niça, 3-5 local  

08024 Barcelona

93 433 52 33  

20è aniversari.png

© Umbral de Tolerancia, SL.  B63053060  · Departament de control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  ·  Avís Legal

bottom of page