top of page
empresa Umbralia control de plagues Barcelona

93 433 52 33

cat    I

cuques-portada_edited.jpg

Tractaments per eliminar les paneroles a Barcelona

Tipus de paneroles i característiques  

Les paneroles són una de les plagues d’insectes més freqüents que podem trobar a les nostres llars i negocis. Es tracta d’una plaga ancestral amb més de 350 milions d’anys d’antiguitat, de gran resistència i que pràcticament no han necessitat canviar d’aspecte ni hàbits per sobreviure. Són insectes omnívors i poden menjar qualsevol resta orgànica que trobin.

 

Són insectes que necessiten molt poca aigua. La seva activitat sol ser nocturna i prefereixen viure en espais amb foscor, tranquils i amb humitat. A la nostra ciutat ens trobarem habitualment amb 3 espècies: la panerola alemanya (blatella germànica), la panerola americana (periplaneta americana) i en els darrers anys també amb la panerola oriental (blatta orientalis). És important conèixer algunes de les seves característiques principals per ajudar a detectar i eliminar la plaga ràpidament:

> Panerola americana (periplaneta americana):

Es tracta d’una panerola grossa que pot arribar als 50 mm de llarg. És de color marró vermellós i brillant. Les seves antenes són molt llargues i si ens fixem veurem que les ales dels mascles són més grans que les de les femelles.

 

Aquestes paneroles provenen habitualment del subsòl i accedeixen als edificis a través de forats, els claveguerams i deficiències en els baixants, especialment quan són antics i de fibrociment o ceràmics. Viuen en espais amb humitat i sense llum i es reprodueixen molt ràpidament. Un altre tret diferenciador és que poden arribar a planejar (es llencen i sembla que volin) quan les temperatures són elevades.

 

> Panerola alemanya (blatella germànica):

Les paneroles germàniques són molt més petites que les americanes (habitualment entre 12 i 15 mm de llarg), tenen un color marró amb franges més fosques al tòrax i les potes són adherents, el que lis permet moure’s amb molta facilitat per parets i altres elements verticals.

Com la majoria de paneroles són insectes nocturns, això vol dir que si es detecten durant el dia la infestació ja ha arribat a un nivell greu. Aquestes paneroles solen provenir d’un punt en concret de l’edifici (focus d’infestació) a partir del qual es desplacen cap a altres zones i pisos ràpidament. Solen tenir el seu amagatall en zones calentes i amb una mica d’humitat com per exemple les màquines de cafè dels bars, on es molt habitual trobar-les.

 

> Panerola oriental (blatta orientalis):

La panerola oriental s’ha convertit en una espècie força freqüent en els darrers anys. Són paneroles de color marró molt fosc (a vegades sembla fins i tot negre intens) i de llarg entre 20 i 30 mm. Els mascles es diferencien per tenir ales que cobreixen tres quartes parts del cos mentre que les femelles no en tenen.

Habitualment les trobem a les zones humides dels edificis com són el clavegueram, les arquetes i els sòtans des d’on accedeixen posteriorment als habitatges. Són més resistents que altres espècies i això els permet viure un temps a intempèrie. 

Tractaments per eliminar les paneroles a Barcelona

Quan ens trobem davant d’una plaga de paneroles és important acudir ràpidament a una empresa especialitzada en tractaments de desinsectació. Com amb totes les plagues sempre es poden utilitzar productes d’ús domèstic, però amb les paneroles no sol ser recomanable doncs segurament més que solucionar la problemàtica l'agreujarem. Els productes domèstics que podem trobar al súper solen emmascarar uns dies el problema en la zona on s’apliquen, però a mig- llarg termini les paneroles es tornen resistents i o bé es multipliquen amb més virulència o bé es desplacen cap a altres zones. A part que aquests productes solen ser molt tòxics i un mal ús pot tenir conseqüències per a la nostra salut.

 

Els tractaments de desinsectació que oferim a Umbralia tenen com a finalitat eliminar definitivament les paneroles dels habitatges i negocis. Ho aconseguim combinant l'aplicació de productes biocides d’ús professional conjuntament amb mesures físiques que redueixin els factors afavoridors de la plaga i possibles re infestacions. A Umbralia utilitzem sempre els productes més innovadors, avançats i segurs tant per a les persones com per al medi ambient. Disposem de totes les eines per eliminar les cuques en qualsevol situació i espai imaginable.

Habitualment utilitzem gel insecticida d’última generació. L’ús d’aquest biocida ha representat un gran avenç en el tractament i eliminació de les paneroles degut a la seva nul·la toxicitat contra les persones i animals de companyia. Es pot aplicar en multitud de situacions i elimina els individus adults i les nimfes.  Tampoc és necessari abandonar l’espai tractat i no desprèn cap mena d’olor. Quan la situació ho requereix també podem utilitzar altres tècniques com ara la nebulització amb canyons de fum o trampes de monitoreig.

 

Els nostres tècnics els assessoraran sobre quin és el millor tractament, ràpid i econòmic en cada cas. Oferim els nostres serveis de fumigació de paneroles a particulars, comunitats de propietaris i negocis (hospitals i centres sanitaris, hotels, residències, hosteleria, centres educatius, centres esportius, locals comercials, etc.

A Umbralia ens avalen molts anys dedicats al control integral de plagues urbanes. Multitud de clients confien en nosaltres any rere any per prevenir i solucionar els problemes que originen la presència de cuques i paneroles. Ens adaptem i personalitzem els nostres tractaments per garantir sempre un resultat de qualitat i complir amb les seves expectatives.

 

Som una empresa inscrita al Departament de Sanitat Pública de la Generalitat de Catalunya (ROESP B-0139-SA) i disposem de totes les pòlisses de responsabilitat civil i assegurances obligatòries per realitzar els tractaments amb total garantia de seguretat.

 

 

20 anys d'experiència al vostre servei

A Umbralia portem més de 20 anys oferint serveis de qualitat per al control integral de plagues urbanes.

La confiança dels nostres clients és la nostra millor garantia.

 

empresa per al control de plagues a Barcelona

Inspecció i assessorament
gratuïts

Els nostres tècnics especialitzats atendran la vostra consulta immediatament, concretarem una visita gratuïta quan sigui necessari i elaborarem pressupost valorant el tractament més adequat  a les vostres necessitats.

 

logo tractaments de plagues

Tractaments garantits i de màxima eficàcia 

Els tractaments que realitzem a Umbralia tenen garantia al 100%,  són de màxima eficàcia i es realitzen combinant les mesures físiques amb els productes més innovadors i respectuosos amb les persones i el medi ambient.


 

Serveis

Contacte

tel. 93 433 52 33

Legal

horari:  dilluns a divendres

08:00 a 20:00 h

C/ Niça, 3  local bxos.

08024 Barcelona

empresa plagues Barcelona

© Umbral de Tolerancia, SL. N.I.F  B63053060  · Experts en control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  

bottom of page