top of page
empresa Umbralia control de plagues Barcelona

93 433 52 33

cat    I

rossegadors-portada_edited.jpg

Tractaments de desratització per eliminar rates i ratolins a Barcelona

Característiques i tipus de rates que ens podem trobar 

Les rates i ratolins són rosegadors de mida mitjana que tenen les potes anteriors curtes amb quatre dits i les potes posteriors més llargues i amb cinc dits. Els ratolins entren als edificis cercant aliment i no necessàriament tenen relació amb la brutícia o falta de higiene, tot i que aquests són factors que poden ser afavoridors.

Aquests rosegadors viuen una mitjana de 5 anys i tenen una gran capacitat de reproducció. Quan entren als edificis és complicat treure’ls i cal tenir present que poden transmetre fins a una dotzena de malalties a les persones i animals de companyia com ara la tuberculosi o la E. Coli a més a més d'àcars, puces o paparres entre d’altres paràsits.

A Espanya trobem principalment dos famílies de rates: la rata marró (també coneguda com a rata comú o del clavegueram) i la rata negra. La rata marró és més gran i sol viure més sovint en entorns urbans i poblats. Visualment la rata negra té una cua més llarga que ajuda a diferenciar-les fàcilment.

A part de les malalties i plagues associades que transmeten, les rates i ratolins també poden arribar a causar danys importants als edificis doncs sovint es mengen l'aïllament, deterioren les parets i els paviments quan s’afilen les ungles, poden provocar curtcircuits si mosseguen el cablejat elèctric, etc.

Tractaments per eliminar rates i ratolins a Barcelona

Els tractaments de desratització tenen com a finalitat eliminar les rates i ratolins dels habitatges i negocis. A Umbralia utilitzem d’una banda esquers rodenticides d’ús professional conjuntament amb barreres i mesures físiques que redueixin els factors que afavoreixin l'accés i proliferació dels rosegadors.

 

A Umbralia tenim un fet diferenciador i és que disposem d’un departament especialitzat en obres de rehabilitació i manteniment. El coneixement constructiu dels edificis ens permet recopilar la informació necessària i adoptar les mesures correctes per impedir que tant els ratolins com altres plagues urbanes arribin a accedir al nostre edifici. Aquestes mesures conjuntament amb els productes rodenticides d'última generació asseguren l'èxit dels tractaments. Els tècnics d’Umbralia realitzaran una inspecció acurada de les zones on han aparegut els rosegadors, avaluaran la problemàtica i determinaran el tractament i les mesures passives o actives necessàries per eliminar definitivament les rates i ratolins de la seva llar o negoci.  

 

A Umbralia tenim més de 20 anys d’experiència en el control integral de plagues urbanes i som experts en el tractament i eliminació de rates i ratolins dels edificis. Tot el nostre personal està altament qualificat i tots els productes que utilitzem són d’ús profesional i están inscrits en el registre oficial de productes biocides. Es tracta de productes sense termini de seguretat que no interfereixen en l’activitat quotidiana. 

 

Som una empresa inscrita al Departament de Sanitat Pública de la Generalitat de Catalunya (ROESP B-0139-SA) i disposem de totes les pòlisses de responsabilitat civil i assegurances obligatòries per realitzar els tractaments de desratització amb total garantia de seguretat.

20 anys d'experiència al vostre servei

A Umbralia portem més de 20 anys oferint serveis de qualitat per al control integral de plagues urbanes.

La confiança dels nostres clients és la nostra millor garantia.

 

empresa per al control de plagues a Barcelona

Inspecció i assessorament
gratuïts

Els nostres tècnics especialitzats atendran la vostra consulta immediatament, concretarem una visita gratuïta quan sigui necessari i elaborarem pressupost valorant el tractament més adequat  a les vostres necessitats.

 

logo tractaments de plagues

Tractaments garantits i de màxima eficàcia 

Els tractaments que realitzem a Umbralia tenen garantia al 100%,  són de màxima eficàcia i es realitzen combinant les mesures físiques amb els productes més innovadors i respectuosos amb les persones i el medi ambient.


 

Serveis

Contacte

tel. 93 433 52 33

Legal

horari:  dilluns a divendres

08:00 a 20:00 h

C/ Niça, 3  local bxos.

08024 Barcelona

empresa plagues Barcelona

© Umbral de Tolerancia, SL. N.I.F  B63053060  · Experts en control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  

bottom of page