C/ Niça, 3-5 local  08024 Barcelona

93 433 52 33

empresa control plagues Barcelona

CONTROL  INTEGRAL DE PLAGUES URBANES

DEPARTAMENT DE

català   I

  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • UMBRALIA

> Xarxes anti coloms al col·legi Sant Lluis de Barcelona

Finalitzen els treballs per instal·lar xarxes anti coloms al Col·legi Sant Lluis de Barcelona. Els coloms havien trobat multitud d'espais en aquest col·legi on aprofitaven per descansar, pernoctar i fer niu. La seva presència generava moltes molèsties degut als sorolls, brutícia i excrements que s'acumulaven any rere any.


xarxes anti-coloms Barcelona
xarxes anti-coloms Barcelona

Amb la finalitat d'espantar els coloms del col·legi i reduïr la seva presència al màxim en els darrers anys s'han anat realitzant actuacions per fases intervenint en les zones de preferència que estaven més afectades. La darrera actuació s'ha centrat en protegir l'escala d'emergència on els coloms havien trobat un espai ideal per pernoctar i fer niu.


Per tal d'eliminar els coloms d'aquesta zona s'ha optat per instal·lar una xarxa anti-coloms cobrint tot el perímetre i part superior de l'escala. Les xarxes per espantar els coloms estan fabricades en polietilè estabilitzat, poden ser de color pedra, negre o ignifugues, són molt discretes i permeten la ventilació i el pas de la llum al 100%. En aquest cas es van instal·lar aprofitant l'estructura de l'escala i una subestructura de cable tensat d'acer inoxidable. A la part baixa de l'escala es va disposar una zona de pas amb cremallera que permet accedir amb comoditat.


Les xarxes anti coloms són sense dubte un dels millors sistemes per eliminar els coloms i altres ocells urbans dels edificis, són molt resistents i estan garantides durant 10 anys sense necessitat de manteniment.


Abans de col·locar les xarxes anti coloms es va fer una neteja de l'escala retirant el gruix de brutícia, excrements i residus orgànics que s'havien anat acumulant. Els treballs han estat realitzats per un equip d'operaris especialistes en treballs en alçada i tècniques d’accés vertical, qualificats i amb àmplia experiència en el control d'aus i plagues urbanes.


A Umbralia fa 20 anys que treballem en el control integral de plagues urbanes i som especialistes en el control d'aus. Disposem d'una gran varietat de dispositius físics i sistemes per eliminar els coloms i altres ocells dels edificis, tots ells fabricats en materials de primera qualitat i d'eficàcia àmpliament contrastada.


Estem inscrits al Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya (registre nº 0139CAT-SB). Tot el nostre personal és directe, està assegurat, tècnicament qualificat i amb àmplia experiència per executar els treballs amb el màxim rigor i professionalitat. Disposem de totes les pòlisses de responsabilitat civil i assegurances obligatòries per realitzar els treballs amb total garantia de seguretat.


Si voleu solucionar qualsevol problema amb els coloms o altres ocells podeu contactar amb nosaltres i sol·licitar visita i pressupost gratuïts a través del nostre formulari, a umbralia@umbralia.com o trucant-nos al 93 433 52 33.


55 vistas

Entradas Recientes

Ver todo

Sol·liciti inspecció i pressupost gratuïts a través del formulari de contacte, a umbralia@umbralia.com o trucant-nos al 93 433 52 33

SERVEIS:

Especialistes en el Control Integral de Plagues Urbanes. Desinsectació i desratització, control d'aus i tractaments contra insectes xilòfags de la fusta. 

ON ESTEM:

C/ Niça, 3-5 local  

08024 Barcelona

93 433 52 33  

20è aniversari.png

© Umbral de Tolerancia, SL.  B63053060  · Departament de control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  ·  Avís Legal