top of page
empresa Umbralia control de plagues Barcelona

93 433 52 33

cat    I

  • Foto del escritorUMBRALIA

Punxes anti gavines a la coberta d’un edifici a Barcelona

Recentment hem procedit a instal·lar punxes anti gavines i sistema de cable tensat a una mancomunitat de diversos edificis a Barcelona. Les gavines són ocells marins que pertanyen a la família dels làrids. Són excel·lents voladors si bé es limiten a migrar i vorejar les costes sense endinsar-se en el mar o l’oceà. Habitualment ocupen les parts més altes dels edificis (cobertes, badalots, xemeneies,...) per descansar, pernoctar i fer nius. Són aus molt grosses, amb pic i garres grans i afilades, i solen mostrar-se molt agressives sobretot en època de cria quan han de protegir els nius.


punxes anti gavines

La presència de les gavines als edificis i especialment a les cobertes comporta molèsties als veïns i pot arribar a originar també problemes de salubritat i desperfectes importants. A part del soroll molest que produeixen, l’actitud agressiva que mostren les gavines especialment quan crien pot impedir realitzar correctament el manteniment o altres tasques que s’hagin de fer a la coberta. D’altra banda si no s’eliminen els excrements i residus orgànics amb regularitat, es pot generar una problemàtica de salubritat per la presència associada d’àcars, paparres, mosques i altres insectes que poden causar picadures, al·lèrgies i altres malalties més greus a les persones i animals de companyia que es transmeten per via respiratòria. També cal tenir present que l’acumulació de brutícia, excrements i altres residus pot fer malbé les instal·lacions i taponar els desguassos provocant greus inundacions als pisos inferiors.


Per tal d’eliminar les gavines de la coberta hem protegit les zones de preferència i aterratge (habitualment les zones més elevades) mitjançant una combinació de punxes per gavines i línies de cable tensat cobrint el perímetre del badalot i l’espai interior amb línies intermèdies. Tots els components del sistema anti gavines estan fabricats en acer inoxidable que li confereix gran resistència a la intempèrie i durabilitat sense necessitat de cap manteniment.


Abans de col·locar els dispositius es va fer una neteja de la coberta retirant el gruix d’excrements i residus orgànics que s'havien anat acumulant. A Umbralia fa 20 anys que treballem en el control integral de plagues urbanes i som especialistes en espantar les gavines dels edificis. Disposem d'una gran varietat de dispositius físics i sistemes per eliminar els coloms i altres ocells dels edificis, tots ells fabricats en materials de primera qualitat i d'eficàcia àmpliament contrastada.

Estem inscrits al Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya (registre nº 0139CAT-SB). Tot el nostre personal és directe, està assegurat, tècnicament qualificat i amb àmplia experiència per executar els treballs amb el màxim rigor i professionalitat. Disposem de totes les pòlisses de responsabilitat civil i assegurances obligatòries per realitzar els treballs amb total garantia de seguretat.

Si voleu solucionar qualsevol problema amb les gavines o altres ocells podeu contactar amb nosaltres i sol·licitar visita i pressupost gratuïts a través del nostre formulari, a umbralia@umbralia.com o trucant-nos al 93 433 52 33.

132 visualizaciones

Entradas recientes

Ver todo

Σχόλια


Sol·liciti  pressupost o informació sense cap compromís a través del formulari de contacte,
al correu electrònic umbralia@umbralia.com o truca'ns directament al 93 433 52 33 

Serveis

Contacte

tel. 93 433 52 33

Legal

horari:  dilluns a divendres

08:00 a 20:00 h

C/ Niça, 3  local bxos.

08024 Barcelona

empresa plagues Barcelona

© Umbral de Tolerancia, SL. N.I.F  B63053060  · Experts en control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  

bottom of page