• Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

C/ Niça, 3-5 local  08024 Barcelona

93 433 52 33

CONTROL  INTEGRAL DE PLAGUES URBANES

DEPARTAMENT DE

català   I

  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Qui som:

Umbralia® som una empresa de serveis amb seu a la ciutat de Barcelona especialitzada en el Control Integral de Plagues Urbanes. Oferim serveis professionals de desinsectació i desratització, control d'aus i tractaments contra insectes xilòfags destructors de la fusta. 

 

Treballem directament amb clients particulars, comunitats de propietaris, administradors de finques, empreses i professionals del sector en general a tot Catalunya i puntualment arreu de la Península. Umbralia® està inscrita en el Registre Oficial d'Establiments i Serveis Plaguicides (ROESP) amb nº B-01395-SA i està autoritzada per la Direcció General de la Salut Pública del Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya.

 

Tot el nostre personal tècnic i aplicador està qualificat i àmpliament experimentat per aplicar els tractaments plaguicides. Els productes que utilitzem són d'última generació i estan homologats i registrats pel Ministeri de Sanitat i Consum i per la Direcció de Salut Pública, donant compliment a l'extricta normativa vigent. Utilitzem productes 100% innocus i respectuosos amb el medi ambient, amb la salut de les persones i animals de companyia.

 

A Umbralia també disposem d'un Departament d'Obres especialitzat en la Rehabilitació i Conservació d'Edificis i Treballs Verticals (www.umbralia.com). El coneixement constructiu dels edificis i el seu entorn ens permet oferir un control integral de les plagues molt més eficaç, combinant els tractaments tradicionals amb productes d'ús professional juntament amb mesures físiques que impedeixin la reinfestació i proliferació de les plagues.

​Aquest any celebrem el nostre 15è aniversari. Durant tots aquests anys la nostra filosofia de treball ha estat sempre la mateixa: una feina ben feta i un tracte personalitzat. Això, juntament amb un equip humà qualificat, amb experiència i àmpliament format en les diverses especialitats del sector, ens ha permès durant tots aquests anys satisfer les demandes més exigents dels nostres clients. Aquest és el nostre millor capital, per això posem tota la dedicació i coneixements en cadascun dels treballs que realitzem, adaptant-nos a les necessitats del client i tractant d'assolir sempre els resultats esperats. 

La nostra empresa sempre ha estat formada per un equip humà solidari. Des de que varem iniciar la nostra activitat l'any 2001 aportem el 3% del benefici a causes de caire social i humanitàries. Aquest any les nostres aportacions han estat destinades a “La Marató de TV3”, “Agermanament Sense Fronteres” i “Cárites”.

Contacta amb nosaltres:

¡Bien! Mensaje recibido

Pots consultar la informació adiccional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra politica de privacitat.

Sol·liciti inspecció i pressupost gratuïts a través del formulari de contacte, a umbralia@umbralia.com o trucant-nos al 93 433 52 33

SERVEIS:

Especialistes en el Control Integral de Plagues Urbanes. Desinsectació i desratització, control d'aus i tractaments contra insectes xilòfags de la fusta. 

ON ESTEM:

C/ Niça, 3-5 local  

08024 Barcelona

93 433 52 33  

20è aniversari.png

© Umbral de Tolerancia, SL.  B63053060  · Departament de control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  ·  Avís Legal