top of page
empresa Umbralia control de plagues Barcelona

93 433 52 33

cat    I

Solucions professionals per al control 
integral de plagues urbanes a Barcelona

La nostra empresa

Umbralia® som una empresa especialitzada en el control integral de plagues urbanes. Oferim serveis professionals contra tot tipus de plagues, amb especial atenció als següents serveis:

 

- Tractaments de desinsectació i desratització contra tot tipus de plagues urbanes (paneroles, rosegadors, formigues, abelles, vespes, xinxes del llit, desinfeccions Covid-19, ...)  

 

- Instal·lació de dispositius físics i de dissuasió per al control d'aus (línies punxes, xarxes, cable tensat, línies electrostàtiques, dispositius òptics, ...) per eliminar la presència dels coloms, gavines i altres aus de l'entorn urbà.

 

- Tractaments de la fusta per eliminar les plagues de xilòfags que l'ataquen.

Treballem directament amb clients particulars i petits negocis, comunitats de propietaris, administradors de finques i empreses i professionals del sector. Tot i que la nostra activitat de control de plagues es centra a la província de Barcelona on tenim les oficines i magatzem, també oferim els serveis de control d'aus i tractaments de la fusta a tota Catalunya i puntualment arreu de la Península. 

A Umbralia ens avalen més de 20 anys en el control integral de plagues urbanes. a Barcelona. Estem inscrits en el Registre Oficial d'Establiments i Serveis Plaguicides (ROESP B-01395-SA) i estem autoritzats per la Direcció General de la Salut Pública del Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya.​

Tot el nostre personal està àmpliament qualificat per aplicar els tractaments plaguicides amb total garantia de seguretat i professionalitat. Els productes que utilitzem són d'última generació, estan homologats i registrats  pel Ministeri de Sanitat i Consum i per la Direcció de Salut Pública donant compliment a la estricta normativa vigent. Utilitzem productes 100% innocus i respectuosos amb el medi ambient, amb la salut de les persones i amb els animals de companyia.

A Umbralia disposem d'un departament d'obres especialitzat en el manteniment i rehabilitació d'edificis i treballs  verticals  (pots visitar-nos a www.umbralia.com). El coneixement constructiu dels edificis ens permet oferir un control integral de les plagues urbanes molt més eficaç i efectiu combinant l'aplicació dels productes plaguicides tradicionals conjuntament amb mesures físiques que impedeixen que les plagues tornin a accedir als edificis provocant reinfestacions.  

​Aquest any celebrem el nostre 20è aniversari (2001-2021). Durant tots aquests anys la nostra filosofia de treball ha estat sempre la mateixa: una feina ben feta i un tracte personalitzat. Això, juntament amb un equip humà qualificat, amb experiència i àmpliament format en les diverses especialitats del sector, ens ha permès durant tots aquests anys satisfer les demandes més exigents dels nostres clients. Aquest és el nostre millor capital, per això posem tota la dedicació i coneixements en cadascun dels treballs que realitzem, adaptant-nos a les necessitats del client i tractant d'assolir sempre els resultats esperats. 

​​

La nostra empresa sempre ha estat formada per un equip humà solidari. Des de que varem iniciar la nostra activitat l'any 2001 aportem el 3% del benefici a causes de caire social i humanitàries. Aquest any les nostres aportacions han estat destinades a “La Marató de TV3”, “Agermanament Sense Fronteres” i “Cárites”.

20 anys d'experiència al vostre servei

A Umbralia portem més de 20 anys oferint serveis de qualitat per al control integral de plagues urbanes.

La confiança dels nostres clients és la nostra millor garantia.

 

empresa per al control de plagues a Barcelona

Inspecció i assessorament
gratuïts

Els nostres tècnics especialitzats atendran la vostra consulta immediatament, concretarem una visita gratuïta quan sigui necessari i elaborarem pressupost valorant el tractament més adequat  a les vostres necessitats.

 

logo tractaments de plagues

Tractaments garantits i de màxima eficàcia 

Els tractaments que realitzem a Umbralia tenen garantia al 100%,  són de màxima eficàcia i es realitzen combinant les mesures físiques amb els productes més innovadors i respectuosos amb les persones i el medi ambient.


 

Clients que confien en Umbralia:

Sol·liciti  pressupost o informació sense cap compromís a través del formulari de contacte,
al correu electrònic umbralia@umbralia.com o truca'ns directament al 93 433 52 33 

Serveis

Contacte

tel. 93 433 52 33

Legal

horari:  dilluns a divendres

08:00 a 20:00 h

C/ Niça, 3  local bxos.

08024 Barcelona

empresa plagues Barcelona

© Umbral de Tolerancia, SL. N.I.F  B63053060  · Experts en control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  

Contacte
bottom of page