top of page
empresa Umbralia control de plagues Barcelona

93 433 52 33

cat    I

covid-portada.jpg

Desinfeccions Covid-19 a Barcelona  i tot el terriroti català

Empresa especialitzada en desinfeccions Covid-19 en tot el territori català

A Umbralia oferim una resposta ràpida i professional per realitzar desinfeccions preventives i curatives contra la propagació del Covid-19 en centres de treball i locals públics. L’objectiu de les desinfeccions contra la Covid-19 és eliminar tot rastre de virus i evitar possibles contagis per contacte.

 • Desinfectem el seu local o negoci amb rapidesa independentment de la superfície 
   

 • Les desinfeccions es realitzen amb una interferència mínima en l'activitat del negoci
   

 • Possibilitat de realitzar tractaments puntuals o de manteniment
   

A Umbralia disposem de diferents mètodes i tècniques per desinfectar els espais contra Covid-19, tots ells aprovats pel Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya. El tractament més utilitzat és mitjançant la nebulització ambiental amb productes desinfectants. Aquests tipus d’aplicació és més efectiu que la neteja manual i permet desinfectar amb rapidesa grans superfícies o accedir a espais on d’altra manera no seria possible.

 

Metodologia de les desinfeccions contra Covid-19

Els tractament de desinfecció contra Covid-19 que realitzem a Umbralia segueixen en la gran majoria d'ocasions una sèrie de pautes que cal tenir present:

 

 • Abans de procedir amb la desinfecció cal retirar o protegir amb plàstics els materials o elements que es puguin fer malbé a conseqüència de la humitat.
   

 • També cal retirar tot el menjar i recipients o utensilis de cuina.
   

 • És imprescindible avisar amb antelació a totes les persones del centre o espai que es desinfectarà i adoptar totes les mesures necessàries.
   

 • Un cop realitzat el tractament i passat el termini de seguretat es ventilarà la zona adecuadament i com a mesura recomanable es netejarà amb draps i aigua les superfícies que puguin estar en contacte amb persones.

 • Umbralia lliurarà al client un certificat de desinfecció amb el qual justificar que s’ha realitzat el tractament de desinfecció contra COVID-19.

Durant la malaurada pandèmia que venim patint des de finals del 2019 i especialment durant els dies més durs de confinament a Umbralia hem mantingut dins del possible la nostra activitat i hem posat el nostre granet de sorra desinfectant les nostres residències per a la gent gran i altres centres de treball, alguns tractaments de manera totalment altruista. 

 

¡Amb la col·laboració de tots segur que ens en sortirem!

A Umbralia ens avalen més de 20 anys dedicats al control integral de plagues urbanes. Som una empresa inscrita al Departament de Sanitat Pública de la Generalitat de Catalunya (ROESP B-0139-SA) i disposem de totes les pòlisses de responsabilitat civil i assegurances obligatòries per realitzar els tractaments amb total garantia de seguretat.

20 anys d'experiència al vostre servei

A Umbralia portem més de 20 anys oferint serveis de qualitat per al control integral de plagues urbanes.

La confiança dels nostres clients és la nostra millor garantia.

 

empresa per al control de plagues a Barcelona

Inspecció i assessorament
gratuïts

Els nostres tècnics especialitzats atendran la vostra consulta immediatament, concretarem una visita gratuïta quan sigui necessari i elaborarem pressupost valorant el tractament més adequat  a les vostres necessitats.

 

logo tractaments de plagues

Tractaments garantits i de màxima eficàcia 

Els tractaments que realitzem a Umbralia tenen garantia al 100%,  són de màxima eficàcia i es realitzen combinant les mesures físiques amb els productes més innovadors i respectuosos amb les persones i el medi ambient.


 

Serveis

Contacte

tel. 93 433 52 33

horari:  dilluns a divendres

08:00 a 20:00 h

C/ Niça, 3  local bxos.

08024 Barcelona

Legal

empresa plagues Barcelona

© Umbral de Tolerancia, SL. N.I.F  B63053060  · Experts en control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  

bottom of page