top of page
empresa Umbralia control de plagues Barcelona

93 433 52 33

cat    I

formigues-portada.jpg

Tractaments per eliminar les plagues de formigues a Barcelona

Especialistes en eliminar les plagues de formigues a Barcelona

Una de les plagues més freqüents i molestes que ens podem trobar a la ciutat i entorn urbà són les formigues. Aquests insectes poden aparèixer en qualsevol moment i tipus d’edificació, ja sigui  pisos, vivendes de planta baixa amb jardí, col·legis, bars, restaurants, etc. El més segur és que comencem a veure-les a principis de la primavera. Això és degut a que quan pugen les temperatures incrementen notablement la seva activitat.  

Les formigues deixen petits rastres fàcilment visibles que ens poden fer notar la seva presència. Entre d'altres podem veure acumulació de restes de terra en els sòcols o portes, ous molt petits de color blanc i a vegades restes de les pròpies formigues. Tot i que a nivell sanitari aquests insectes pràcticament no representen cap perill per a les persones, si que poden ser molt molestes i incòmodes.

Hi ha moltíssimes families de formigues. Al nostre territori les més freqüents són la formiga argentina (Iridomyrmex humilis), la formiga faraona (Monomorium pharaonis), la formiga domèstica olorosa (Tapinoma sessile) i la formiga del paviment (Tetramorium Caespitum).

Les formigues són una de les plagues més difícils de controlar i el tractament sovint dependrà de la perícia i coneixement per part dels tècnics del tipus de plaga, del seu origen i també de que el client compleixi amb les recomanacions i pautes establertes. En el cas de les plagues de formigues són factors afavoridors la manca d’higiene, deixar restes de menjar obert a la cuina,  deixar líquids amb alt contingut en sucre o no assecar bé les superfícies deixant-les humides.

La manera més fàcil de prevenir l’aparició d’una plaga de formigues és mantenir uns bons hàbits de neteja. A la cuina és important envasar tots els aliments, especialment aquells amb un alt valor proteic o de sucre. També cal revisar i resseguir els camins que fan les formigues i tancar o segellar aquests punts dins del possible, pulveritzant puntualment algun repel·lent natural o d'ús domèstic. Però cal estar atent, si aquests remeis no funcionen és millor no insistir i trucar ràpidament a una empresa professional (com per exemple a nosaltres... :)  i no donar marge a que la plaga proliferi i el problema s'agreugi. 

 

A Umbralia som especialistes en eliminar les formigues de la seva llar o negoci. En la majoria de situacions utilitzem gels insecticides específics per les formigues conjuntament amb mesures físiques i pautes al client que impedeixin la reinfestació. Els esquers es col·loquen en punts estratègics i quan les formigues obreres el mengen el transporten cap al formiguer eliminant-lo des del interior. Són productes segurs per a les persones i el medi ambient. En determinats casos també podem pulveritzar els insecticides i/o utilitzar esquers per controlar la seva activitat i acotar el tractament.

Tractaments amb garantia per eliminar les formigues a Barcelona

A Umbralia fa més de 20 anys que oferim serveis professionals per eliminar definitivament formigues de la seva llar o negoci. Multitud de clients confien en nosaltres any rere any per prevenir i solucionar els problemes que originen la presència d’aquests insectes. Ens adaptem i personalitzem els nostres tractaments per garantir sempre un resultat de qualitat i complir amb les seves expectatives.

 

Oferim els nostres serveis de fumigació de formigues a particulars, comunitats de propietaris i negocis (hospitals i centres sanitaris, hotels, residències, hosteleria, centres educatius, centres esportius, locals comercials, etc.). Som una empresa inscrita al Departament de Sanitat Pública de la Generalitat de Catalunya (ROESP B-0139-SA) i disposem de totes les pòlisses de responsabilitat civil i assegurances obligatòries per realitzar els tractaments amb total garantia de seguretat.

20 anys d'experiència al vostre servei

A Umbralia portem més de 20 anys oferint serveis de qualitat per al control integral de plagues urbanes.

La confiança dels nostres clients és la nostra millor garantia.

 

empresa per al control de plagues a Barcelona

Inspecció i assessorament
gratuïts

Els nostres tècnics especialitzats atendran la vostra consulta immediatament, concretarem una visita gratuïta quan sigui necessari i elaborarem pressupost valorant el tractament més adequat  a les vostres necessitats.

 

logo tractaments de plagues

Tractaments garantits i de màxima eficàcia 

Els tractaments que realitzem a Umbralia tenen garantia al 100%,  són de màxima eficàcia i es realitzen combinant les mesures físiques amb els productes més innovadors i respectuosos amb les persones i el medi ambient.


 

Serveis

Contacte

tel. 93 433 52 33

Legal

horari:  dilluns a divendres

08:00 a 20:00 h

C/ Niça, 3  local bxos.

08024 Barcelona

empresa plagues Barcelona

© Umbral de Tolerancia, SL. N.I.F  B63053060  · Experts en control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  

bottom of page