empresa Umbralia control de plagues Barcelona

93 433 52 33

cat    I

  • UMBRALIA

> Dispositius anti-coloms al Pòrtic de la Cripta del TibidaboFinalitzem els treballs a la façana principal – pòrtic de la Cripta del Temple de Tibidabo. El client ens va contactar degut a la gran quantitat de coloms que voltaven el temple i als greus inconvenients que estaven ocasionant tant al propi edifici com a les terrasses del voltant.


Es tracta d’una façana complexa degut a la gran quantitat d’espais, ornaments i figures que la composen i on els coloms poden descansar, pernoctar i fer niu amb comoditat. És una situació molt similar a la Façana del Naixement del Temple Expiatori de la Sagrada Família on vam intervenir fa uns anys i en la que es va anar actuant per fases protegint els espais i zones de preferència fins acabar eliminant els coloms pràcticament en la seva totalitat.En aquest cas l’actuació ha estat molt similar. S’ha optat per protegir els diferents espais de preferència en dos fases mitjançant una combinació de dispositius físics cuidant en tot moment l’estètica del Temple i sense malmetre els elements que la composen.


La part superior del pòrtic es va protegit amb línies electrostàtiques. Aquest sistema espanta els coloms mitjançant petites descàrregues elèctriques (totalment inofensives) i els condiciona per no seguir intentant ocupar els espais protegits. La resta d’elements i ornaments es van protegir amb una combinació de punxes d’acer inoxidable i tatxes fabricades a taller. L’efectivitat dels dispositius ha estat magnífica i a dia d’avui l’activitat dels coloms en aquest pòrtic és pràcticament nul·la.Els treballs van ser realitzats mitjançant un equip d’opreraris especialistes en treballs verticals i d’accés vertical utilitzant un braç elevador de 26 ml des de la plaça inferior acotant la zona.

A Umbralia fa 20 anys que treballem en el control integral de plagues urbanes i som especialistes en el control d'aus. Disposem d'una gran varietat de dispositius físics i sistemes per espantar i eliminar la presència dels coloms i altres ocells dels edificis, tots ells fabricats en materials de primera qualitat i d'eficàcia àmpliament contrastada.

Estem inscrits al Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya (registre nº 0139CAT-SB). Tot el nostre personal és directe, està assegurat, tècnicament qualificat i amb àmplia experiència per executar els treballs amb el màxim rigor i professionalitat. Disposem de totes les pòlisses de responsabilitat civil i assegurances obligatòries per realitzar els treballs amb total garantia de seguretat.

Si voleu solucionar qualsevol problema amb els coloms o altres ocells podeu contactar amb nosaltres i sol·licitar visita i pressupost gratuïts a través del nostre formulari, a umbralia@umbralia.com o trucant-nos al 93 433 52 33.

21 vistas

Entradas Recientes

Ver todo

Sol·liciti  pressupost o informació sense cap compromís a través del formulari de contacte,
al correu electrònic umbralia@umbralia.com o truca'ns directament al 93 433 52 33 

Serveis

Contacte

tel. 93 433 52 33

Legal

horari:  dilluns a divendres

08:00 a 20:00 h

C/ Niça, 3  local bxos.

08024 Barcelona

empresa plagues Barcelona

© Umbral de Tolerancia, SL. N.I.F  B63053060  · Experts en control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats