top of page
empresa Umbralia control de plagues Barcelona

93 433 52 33

cat    I

  • Foto del escritorUMBRALIA

Xarxes anti coloms a un col·legi de Barcelona

Finalitzen els treballs per instal·lar xarxes anti coloms a un col·legi de Barcelona. Els coloms havien trobat multitud d'espais on aprofitaven per descansar, pernoctar i fer niu. La seva presència generava moltes molèsties degut als sorolls, brutícia i excrements que s'acumulaven any rere any.


Xarxes anti coloms a Barcelona
Instal·lació de xarxes anti-coloms Barcelona

Amb la finalitat d'espantar els coloms de l'edifici i reduir la seva presència al màxim, en els darrers anys s'han anat realitzant actuacions per fases intervenint en les zones de preferència que estaven més afectades. La darrera actuació s'ha centrat en protegir l'escala d'emergència on els coloms havien trobat un espai ideal per pernoctar i fer niu.


Per tal d'eliminar els coloms d'aquesta zona s'ha optat per instal·lar una xarxa especial per coloms cobrint tot el perímetre i part superior de l'escala. Les xarxes per espantar els coloms estan fabricades en polietilè estabilitzat, poden ser de color pedra, negre o ignifugues, són molt discretes i permeten la ventilació i el pas de la llum al 100%. En aquest cas es van instal·lar aprofitant l'estructura de l'escala i una subestructura de cable tensat d'acer inoxidable. A la part baixa de l'escala es va disposar una zona de pas amb cremallera que permet accedir amb comoditat.


Les xarxes anti-coloms són sense dubte un dels millors sistemes per eliminar els coloms i altres ocells urbans dels edificis, són molt resistents i estan garantides durant 10 anys sense necessitat de manteniment.


Abans de col·locar les xarxes anti coloms es va fer una neteja de l'escala retirant el gruix de brutícia, excrements i residus orgànics que s'havien anat acumulant. Els treballs han estat realitzats per un equip d'operaris especialistes en treballs en alçada i tècniques d’accés vertical, qualificats i amb àmplia experiència en el control d'aus i plagues urbanes.


A Umbralia fa 20 anys que treballem en el control integral de plagues urbanes i som especialistes en el control d'aus. Disposem d'una gran varietat de dispositius físics i sistemes per eliminar els coloms i altres ocells dels edificis, tots ells fabricats en materials de primera qualitat i d'eficàcia àmpliament contrastada.


Estem inscrits al Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya (registre nº 0139CAT-SB). Tot el nostre personal és directe, està assegurat, tècnicament qualificat i amb àmplia experiència per executar els treballs amb el màxim rigor i professionalitat. Disposem de totes les pòlisses de responsabilitat civil i assegurances obligatòries per realitzar els treballs amb total garantia de seguretat.


Si voleu solucionar qualsevol problema amb els coloms o altres ocells podeu contactar i amb nosaltres i sol·licitar visita i pressupost gratuïts a través del nostre formulari, a umbralia@umbralia.com o trucant-nos al 93 433 52 33.


171 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Sol·liciti  pressupost o informació sense cap compromís a través del formulari de contacte,
al correu electrònic umbralia@umbralia.com o truca'ns directament al 93 433 52 33 

Serveis

Contacte

tel. 93 433 52 33

Legal

horari:  dilluns a divendres

08:00 a 20:00 h

C/ Niça, 3  local bxos.

08024 Barcelona

empresa plagues Barcelona

© Umbral de Tolerancia, SL. N.I.F  B63053060  · Experts en control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  

bottom of page