C/ Niça, 3-5 local  08024 Barcelona

93 433 52 33

CONTROL  INTEGRAL DE PLAGUES URBANES

DEPARTAMENT DE

català   I

  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Decapats i Sorrejats

Segons la plaga de xilòfags causant dels danys, pot ser necessari abans del tractament deixar la superfície de la fusta lliure de vernissos, pintures, papers o altres materials adherits que puguin impedir la correcta absorció dels productes insecticides.

 

A Umbralia realitzem tot tipus d'escatats que tenen com a finalitat deixar la fusta preparada per rebre un òptim tractament protector i també els acabats decoratius corresponents amb vernissos o lassurs a porus obert. Habitualment les tècniques més utilitzades són l'escatat manual o amb sorrejat de partícules micronitzades que ens permet oferir diferents acabats estètis. 

 

Gràcies a l'ús d'aquestes tècniques la fusta recupera la imatge pròpia d'un material noble molt valorat en el mercat immobiliari.

 

Sol·liciti inspecció i pressupost gratuïts a través del formulari de contacte, a umbralia@umbralia.com o trucant-nos al 93 433 52 33

SERVEIS:

Especialistes en el Control Integral de Plagues Urbanes. Desinsectació i desratització, control d'aus i tractaments contra insectes xilòfags de la fusta. 

ON ESTEM:

C/ Niça, 3-5 local  

08024 Barcelona

93 433 52 33  

© Umbral de Tolerancia, SL.  B63053060  · Departament de control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  ·  Avís Legal