C/ Niça, 3-5 local  08024 Barcelona

especialistes en tractaments de la fusta

93 433 52 33

tractar les bigues de fusta
empresa control plagues Barcelona

CONTROL  INTEGRAL DE PLAGUES URBANES

DEPARTAMENT DE

català   I

 • Facebook - Black Circle
 • Google+ - Black Circle
 • YouTube - Black Circle

> Empresa especialitzada en patologies i tractaments de la fusta

Les propietats de la fusta

La fusta és un element que forma part de la natura i que trobem en gran quantitat. Des de es van començar a construir les primeres edificacions és considerat com un element bàsic i l'home sempre ha tractat d'una manera o altre d'aprofitar al màxim les seves propietats i conservar-la el millor possible. Probablement es tracta de la matèria prima renovable més utilitzada a gran escala i és difícil trobar un període de la humanitat on el seu aprofitament no hi sigui present. 

Les seves propietats físiques, capacitat als esforços mecànics i sobretot, una excel·lent relació entre el seu baix pes i un bon comportament estructural, fa que aquest noble material  sigui un dels més habituals a la història de la construcció.

 

No obstant això, al tractar-se d'un element natural d'origen vegetal la fusta pot patir danys degut a agents abiòtics com ara el medi ambient, l'exposició a les inclemències meteorològiques, el foc, etc) i també danys causats per agents biòtics com són els insectes xilòfags, els fongs o els bacteris.

 

A Umbralia tenim més de 20 anys d’experiència  en les patologies i els tractaments de la fusta estructural. Els nostres tècnics són els professionals que realitzen les feines d’inspecció, avaluació i tractament de les bigues i estructures de fusta. Treballem de la mà dels altres agents que intervenen en l’edificació:  clients particulars, promotors, constructors, arquitectes i arquitectes tècnics,...i disposem de la formació i les eines necessàries per executar els tractaments amb el màxim rigor i garantia d’eficàcia, qualitat i seguretat.

 

Solucions Professionals per al Control Integral de Plagues 

Tractaments de la fusta
empresa control plagues fusta

Inspecció i Assessorament gratuïts

tractaments fusta Barcelona

Pressupost sense compromís

tractament fusta Catalunya

La confiança dels nostres clients és la nostra millor garantia.

empresa patologies fusta

93 433 52 33

empresa fusta Barcelona

Serveis que oferim a Umbralia

Dels diferents serveis que oferim dins del camp de les patologies de la fusta destaquem els següents:

 • Realitzem inspeccions i diagnòstics de les bigues i estructures de fusta amb la finalitat conèixer l’estat real en que es troba la fusta, determinar el tipus de plaga i el grau d’afectació, detectar danys estructurals i poder establir amb les conclusions les actuacions correctores i/o tractaments adients. Aquest servei d’inspecció de bigues i estudi estructural de la fusta és molt apreciat per als professionals de la construcció i és molt útil en les fases prèvies de projecte.
                                                                          

 • Realitzem tot tipus de tractaments de la fusta per curar i protegir la fusta contra els danys que causa l’activitat dels insectes xilòfags i altres agents biòtics. Tots els tractaments tenen garantia certificada de durabilitat. Tot i que estem a Barcelona treballem a tot Catalunya i puntualment quan les característiques de l’obra ho permeten a la resta de l’estat.
   

 • A Umbralia també disposem d’un departament especialitzat en la rehabilitació i restauració d’edificis i podem donar solució a tot tipus de reparacions, reforços i consolidacions que sigui necessari realitzar en elements estructurals de fusta.
   

 • També realitzem els treballs previs que sovint són necessaris per preparar la fusta abans de rebre els tractaments: escatat manual, decapat mecànic, sorrejat de bigues amb partícules micronitzades, etc.
   

 • També oferim els serveis de pintura i acabats decoratius específics de la fusta: aplicació de lassurs a porus obert, envernissats, acabats amb olis, ceres, etc.

Empresa especialista en patologies de la fusta
Empresa especialista en patologies de la fusta

Inspecció i diagnòstic de bigues de fusta I 934335233 umbralia@umbralia.com

Empresa especialista en corcs
Empresa especialista en corcs

Umbralia I Tractament contra tèrmits I 934335233 umbralia@umbralia.com

Empresa eliminar corcs
Empresa eliminar corcs

Empresa especialista en plagues de la fusta

Tractar bigues de fusta
Tractar bigues de fusta

Problemes de la fusta. Tractaments contra carcoma, tèrmits i insectes de la fusta. 934335233 umbralia@umbralia.com

Empresa especialitzada en patologies de la fusta
Empresa especialitzada en patologies de la fusta

Umbralia I Empresa especialitzada en tractaments en la fusta contra insectes de la fusta. I 934335233 umbralia@umbralia.com

Tractaments contra carcoma
Tractaments contra carcoma

Com eliminar la carcoma, els tèrmits i fongs en bigues de fusta I Empresa especialitzada I 934335233 umbralia@umbralia.com

Empresa per eliminar termita
Empresa per eliminar termita

Umbralia I Eliminar termita en estructura de fusta. I 934335233 umbralia@umbralia.com

Inspecció i diagnòstic bigues de fusta
Inspecció i diagnòstic bigues de fusta

Umbralia I Diagnòstic patologies de la fusta. I 934335233 umbralia@umbralia.com

A Umbralia ens avalen més de 20 anys dedicats a la protecció i manteniment de les estructures de fusta dels nostres edificis. Som una empresa inscrita al Departament de Sanitat Pública de la Generalitat de Catalunya (ROESP B-0139-SA) i disposem de totes les pòlisses de responsabilitat civil i assegurances obligatòries per realitzar els treballs i tractaments amb total garantia de seguretat.

 

El nostre equip humà està format entre d'altres per un equip de biòlegs especialitzats en el camp de les patologies de la fusta, un arquitecte tècnic, responsables tècnics i aplicadors amb tota la formació i requisits corresponents al TP8 segons el RD 830/2012. 

Si voleu solucionar qualsevol problema relacionat amb les patologies de la fusta podeu contactar amb nosaltres i sol·licitar visita i pressupost gratuïts a través del nostre formulari, a umbralia@umbralia.com o trucant-nos al
93 433 52 33.

Sol·liciti inspecció i pressupost gratuïts a través del formulari de contacte, a umbralia@umbralia.com o trucant-nos al 93 433 52 33

SERVEIS:

Especialistes en el Control Integral de Plagues Urbanes. Desinsectació i desratització, control d'aus i tractaments contra insectes xilòfags de la fusta. 

ON ESTEM:

C/ Niça, 3-5 local  

08024 Barcelona

control plagues fusta

93 433 52 33  

com tractar la fusta
plagues fusta Barcelona

© Umbral de Tolerancia, SL.  B63053060  · Departament de control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  ·  Avís Legal