C/ Niça, 3-5 local  08024 Barcelona

93 433 52 33

CONTROL  INTEGRAL DE PLAGUES URBANES

DEPARTAMENT DE

català   I

  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Tractaments de la Fusta

La fusta és probablement l’única matèria prima renovable que es utilitzada a gran escala i que el seu aprofitament controlat no malmet al medi ambient. És un dels recursos més utilitzats per l’home i és difícil trobar un període de la humanitat on el seu aprofitament no hi sigui present. 

 

Les seves propietats físiques, capacitat als esforços mecànics i sobre tot, una excel·lent relació entre el seu baix pes i un bon comportament estructural, fa que aquest noble material  sigui un dels més habituals a la història de la construcció.

 

No obstant això, i degut a la seva naturalesa orgànica, la fusta està exposada a la degradació causada per agents biòtics i abiòtics, i per això necessita d’un manteniment i protecció adequats per a la seva correcta preservació i durabilitat.

 

​A ​Umbralia estem especialitzats en realitzat tractaments de protecció, conservació, reparament i decoració de la fusta estructural. El nostre equip està format per un conjunt de professionals amb amplis coneixements i experìencia en tots els processos que comporten aquest tipus d'intervencions. En aquest àmbit els serveis que oferim són els següents:

 

  • Diagnòstics i Estudis Biòtics de les patologies de la fusta que tenen com a finalitat conèixer el tipus i abast d'infestació que pateix la fusta i determinar les mesures correctores adients. 

  • Tractaments preventius i curatius contra l'atac d'insectes xilòfags en tot tipus d'estructures de fusta (bigues sota coberta, bigues de forjat, encavellades, pèrgoles, etc.).   

  • El nostre Departament de Rehabilitació i Restauració realitza també tot tipus de reparacions i consolidació estructurals.

  • Decapats, sorrejats i altres treballs previs de preparació de la superfície de la fusta.

Umbralia es una empresa inscrita i autoritzada pel Departament de Sanitat Pública de la Generalitat de Catalunya (ROESP B-0139S-SA) per realitzar la direcció tècnica i aplicació de tractaments contra xilòfags utilitzant productes biocides. 

 

Aquests productes únicament poden ser aplicats per empreses autoritzades on el seu personal, tant aplicadors com responsables tècnics, acreditin la formació corresponent al TP8 segons el Real Decret 830/2012. El nostre compromís és oferir un servei ràpid i professional. Totes les intervencions d'Umbralia estan garantides segons les normatives vigents.

Sol·liciti inspecció i pressupost gratuïts a través del formulari de contacte, a umbralia@umbralia.com o trucant-nos al 93 433 52 33

SERVEIS:

Especialistes en el Control Integral de Plagues Urbanes. Desinsectació i desratització, control d'aus i tractaments contra insectes xilòfags de la fusta. 

ON ESTEM:

C/ Niça, 3-5 local  

08024 Barcelona

93 433 52 33  

© Umbral de Tolerancia, SL.  B63053060  · Departament de control integral de plagues urbanes  ·  Tots els drets reservats  ·  Avís Legal